Voetbalteams

Toon #
Titel
Trainingstijden senioren
MMO 1 Spelers
MMO 1 standen
MMO 2 Spelers
MMO 2 standen

Subcategorieën

M.M.O. heeft momenteel 5 seniorenteams, waarbij de selectie speelt sinds 2012 weer in de 3e klasse. De rest van de teams zijn vooral gezelligheidsteams en spelen graag voor de hobby. Alle teams trainen 2 x per week.

M.M.O. heeft 1 senioren dames elftal. In de jeugd is er, nog, geen apart meisjeselftal. De teams zijn hier gemengd.

Het dames elftal is ontstaan in 1995, en heeft zich sindsdien goed stand weten te houden. Ze trainen 2 x per week op maandag en donderdag.

Momenteel bestaat de jeugd van MMO uit ongeveer 70 á 80 leden, met zowel meisjes als jongens, wat resulteert in 8 jeugdteams.

We hebben 1 welpen team, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 4 t/m 5 jaar.
We hebben 2 F-teams, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 6 t/m 7 jaar.
We hebben 2 E-teams, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 8 t/m 9 jaar.
We hebben 1 D-team, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 10 t/m 11 jaar.
We hebben 1  C-team, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 12 t/m 13 jaar.
We hebben 1  B-team, deze spelertjes zijn in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar.

De jongens en meisjes worden met elkaar ingedeeld, omdat het animo voor een apart meisjeselftal te klein is. Wel is er altijd een mogelijkheid om apart om te kleden indien gewenst.

Vanaf de E proberen we de spelertjes te laten trainen door ervaren selectie spelers, die hun kennis, die ze mee krijgen uit de selectie, over te dragen aan de jeugd. De F traint minimaal 1 keer per week en alles daarboven 2x per week. Als het slecht weer is, word er op aangepaste tijden op het handbalveld getraind. In de winter trainen de F en de E teams in "de Schuur". Hierover wordt u geinformeerd door de train(st)er.

Tijdens de vakanties (m.u.v. de zomervakantie) word er gewoon doorgetraind.

De trainingen voor 2014 loopt door tot Hemelvaartdag.

De allerkleinste leden van M.M.O. kunnen alvast wat ervaring op doen in de welpen. Ben je tussen de 4 en de 6 jaar dan kun je bij M.M.O al mee trainen. Heb je nog meer vriendjes en vriendinnetjes weten te overtuigen om ook te komen voetballen, laat hun papa of mama dan zo snel mogelijk een inschrijfformulier invullen. Deze hangen in de hal van de kantine maar via de site kan dit natuurlijk ook onder het kopje "Kom bij de club".

Mocht je nog niet zeker zijn dat je wilt gaan voetballen, dan mag je altijd 3x gratis meetrainen!