Ruime overwinning handbaldames SV MMO

Na een succesvolle ochtend jeugdhandbal spelfeest georganiseerd door de afdeling handbal van SV MMO mochten dames 1 spelen tegen SV Hillegom.

MMO ging snel van start door het maken van een aantal treffers. Goed samenspel, vrijlopen en kansen creëren. Vervolgens die kansen ook nog benutten. Dat lukte zeer goed. In de rust was de stand dan ook 6-12 in het voordeel van  MMO. De tweede helft lukte het Hillegom om wat te scoren waardoor zij ietsjes inliepen op de score. Echter lukte het MMO om kansen te blijven creëren en benutten, hierdoor wisten zij de voorsprong te behouden. Een aantal schoten vanaf afstand die er dan ook nog ingaan zorgen voor een zeer fijne uitslag, 27-18 in het voordeel van MMO.

Mede door de winst vorige week tegen ROWAH (5-25) zorgt MMO op deze manier dat zij op de eerste plaats in de competitie blijft staan met 8 punten uit 5 wedstrijden en een gunstig doelsaldo!

In 2015 staat de eerstvolgende wedstrijd gepland op 4 januari. Hopelijk weten de dames dit goede samenspel nogmaals  laten zien.