Strakke verdediging, goed samenspel en de ballen erin gooien!

Afgelopen zondag 2 november hebben de MMO Dames 1 de tweede wedstrijd van het binnen seizoen gespeeld tegen WPK/Westlandia.

De eerste helft kwamen de dames al snel op een voorsprong. Door een strakke zes-nul verdediging en elkaar te helpen door rugdekking te geven zorgden zij ervoor dat WPK/Westlandia maar vijf doelpunten wist te maken. Zelf scoorden de MMO Dames twaalf doelpunten door fraai samenspel waarbij de gaten in de verdediging van de tegenstander werden opgezocht en de kansen goed werden benut!

De tweede helft ging nóg beter. MMO DS 1 bleef strak en consequent verdedigen waardoor er door de tegenstander weinig werd gescoord. De aanval van de MMO Dames zat er goed in. Door samenspel en beweging met dreiging ontstonden er gaten in de verdediging van WPK/Westlandia waardoor zowel de opbouwers, de hoeken, en de cirkelloopster, kansen kregen om te scoren. Deze kansen werden goed benut waardoor de eindstand uiteindelijk 27-13 werd in het voordeel van MMO!

Aangezien de eerste wedstrijd tegen VELO ook werd gewonnen hebben de dames tot nu toe alle punten binnen gehaald. MMO DS 1 is dan ook de koploper in de poule!